Geen items
Kleding voor de zorg.

Kleding voor in de zorg kopen?
snel en simpel in onze online winkel.
Wij bieden diverse jasjes, broeken en bodywarmers aan, in verschillende soorten, maten en kleuren.
Ook met korte mouwen en leuke kleurtinten.

Bedrukken en borduren verzorgen we ook.
Neem contact op voor de mogelijkheden! Kleding voor in de zorg koopt u eenvoudig online bij www.olympuszwolle.nl.
Veilig betalen, snelle levering en groot aanbod. 
 
Care by Alsico” is het nieuwe merk, speciaal ontworpen voor de zorgsector.
Steeds meer stelt de verzorgende sector hogere eisen aan vormgeving en draagcomfort van werkkleding.
Dragers zullen er goed uitzien en bedrijven zien in dienstenkleding de mogelijkheid om een modern en professioneel imago uit te stralen.
De kledinglijn “Care by Alsico” speelt volledig in op die behoefte en houdt enerzijds rekening met “onderhoudsvriendelijkheid” en anderzijds met functionaliteit en casual
uitstraling.
“Care by Alsico” onderscheidt zich van andere merken door een diversiteit aan trendy kleuren, elegante snit, goede dames-en unisexpasvormen en een goede afwerking.
Stoffen en accessoires werden met zorg uitgekozen, komen tegemoet aan de wensen van de dragers en zijn afgestemd op de specifieke werkomstandigheden.
Naast de traditionele polyester-katoenstoffen, kan men kiezen voor een stretchstof met een XLA vezel of een katoen-polyesterkwaliteit met satijnbinding .
Alle modellen in de brochure zijn uit voorraad leverbaar, en de catalogus kunt u downloaden op de catalogi pagina onder Kleding voor de zorg of door op onderstaande link klikken.
Verzorgd en comfortabel je werk kunnen doen! Kleding voor de zorg.

Kleding van Haen leent zich daar uitstekend voor en is verkrijgbaar voor veel beroepen in de medische- en paramedische sector maar ook voor de horeca in de keuken en in de bediening.
Kleding moet eveneens makkelijk te reinigen zijn en er goed uit zien. U stelt hoge eisen en Haen kleding is dan een uitstekende keuze.
Haen heeft een uitgebreide collectie die snel uit voorraad leverbaar is.
Wilt u voor uw instelling of bedrijf kleding die herkenbaar is voor uw organisatie, dan kunnen wij in overleg een model of collectie voor u uitwerken al dan niet met uw logo.
 
Klik hier voor de digitale catalogus van Alsico.
Klik hier voor de catalogus van Haen (PDF)

Geen producten gevonden